Bekijk onze merken.

Massief stalen kranen van Zwitserse precisie met Italiaans gevoel voor vorm en ontwerp

MGS Milano is al jarenlang bekend vanwege het feit dat zij als een van de eerste fabrikanten het lef hebben gehad om zowel keuken- als badkamerkranen van de hoogste mate staal te fabriceren.  Een duur en hoogwaardig verwerkingsproces heeft geresulteerd in een range van RVS kranen van uitmuntende kwaliteit en uitstraling. Naast techniek en ontwerp brengt de keuze voor 100% massief RVS ook een gezondheid aspect met zich mee. Het gebruik van dit materiaal zorgt ervoor dat de kranen loodvrij zijn waarmee er geen looddeeltjes in het drinkwater terecht kunnen komen. Iets wat bij de reguliere kranen helaas wel het geval is. Geheel in lijn met de visie van MGS toont zowel de keuken- als badkamerlijn een origineel karakter met een uiteenlopend compleet aanbod.  Dat MGS naast het esthetisch aspect ook de functionaliteit niet uit het oog verliest, komt tot uitdrukking in de toepassing van een High Volume cartridges, uittrekbare perlators, dubbele sproeifuncties. De keuze bestaat voor vrijwel de gehele assortiment uit massief RVS mat geborsteld of glans gepolijst. Inmiddels aangevuld met andere afwerkingen zoals PVD black steel, rosé, titanium en goud.  Het PVD concept geeft een extra dimensie aan het al strakke en stijlvolle ontwerp. Bovendien blijft de handmatige bewerking van het staal na de bewerking zichtbaar.

De PVD techniek wordt alleen in hoogwaardige bedrijfstakken toegepast. Denk aan de vliegtuig industrie, hightech en sieraden. De techniek zorgt ervoor dat de kleur als het ware in het materiaal trekt waardoor het karakter van het staal niet verloren gaat. MGS weet zich naast onderscheid in materiaal en afwerking zich constant te onderscheiden door het ontwerpen van tijdloze, karaktervolle ontwerpen met een hoogwaardige kwaliteit.

MODULNOVA

modulnovaKlein

MODULNOVA is een Italiaans familiebedrijf dat zowel keukens, badkamers als ook living elementen maakt.  Een team van passievolle ontwerpers focust zich constant op details, afwerking, ontwerp, accessoires en montage.  De warme kleuren, de toepassing van natuurlijke materialen met hout en natuursteen maar ook de combinaties van cemento, glas en keramiek resulteren in stijlvolle ontwerpen voor uw keuken, badkamer en living waarbij stijl, elegantie en verfijning het handelsmerk van MODULNOVA is. Het feit dat MODULNOVA zowel keukens, badkamers als ook living elementen ontwerpt, maakt het merk zeer interessant voor totaalinrichting van uw huis waarbij de exacte materialen en kleurcombinaties terug kunnen komen. Dit zorgt voor harmonie en verfijning in uw leefruimte en creëert tegelijkertijd een optimale woonbeleving.  Door niet stil te staan in haar ontwikkeling en naar de wensen uit de markt te luisteren is MODULNOVA inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerd internationaal bedrijf. Kortom MODULNOVA creëert hoogwaardige keukens, badkamers en living elementen vol van karakter en uitstraling gekenmerkt door een samenspel van vorm, design, elegantie, creativiteit en functionaliteit.

MUSSI

MUSSI Italy heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de meubelbrache. De fabriek ligt in Besana in Brianza het gebied bij uitstek van de grote exclusieve meubelmerken. Mussi is in Brianza een gerespecteerd merk waarbij in elke bank de Mussi handtekening te zien is.  Inmiddels staat dit Italiaanse merk bekend om haar tijdloze elementen bestaande uit banken, stoelen, bedden, koffie tafeltjes en accessoires die zich onderscheiden door hoogwaardige kwaliteit, moderne smaakvolle ontwerpen en praktische toepassingen. De kracht bestaat ook uit het zelf in huis hebben van veel kennis, vaardigheden, machines en materialen waardoor elk product goed begeleid wordt en er custom made producten mogelijk zijn. Met name de juiste behandeling van het juiste materiaal met de bedoelde uitstraling en comfort is een kracht van dit merk. Bij elke bank, poef of stoel wordt individueel gekeken of het juiste comfort gerealiseerd. Ofwel van de eigen ontwerpafdeling zoals de Kangura dan wel een bekende veelal Italiaanse ontwerper zoals Nicola de Ponti, verantwoordelijk voor de stijlvolle Acanto. Custom made items behoren ook tot de mogelijkheden. Maatwerk, passie voor detail. Een elegante stijl en het openstaan voor experiment zijn de factoren die waarde verhogend zijn voor gehele Mussi Italy productie. De roots en drang naar kwaliteit binnen het bedrijf resulteren in het allerbeste wat de Italiaanse productie traditie voortbrengt.

Kantoor Home Concepts:
Sterkenburg 14
1187DG Amstelveen
The Netherlands
T: +31 (0)20 6142605
info@homeconcepts.nl